06-53808643 e.kort@kortdaad.nl 6650 AB Druten

Daadkrachtige
Rechtshulp

Afspraak maken

Hoewel veel klanten die gebruik maken van de diensten van Bureau Kortdaad uit Noord- Nederland komen, verleent Bureau Kortdaad rechtsbijstand in heel Nederland. Een eerste kennismaking geschiedt bij voorkeur persoonlijk, hoewel veel zaken zich ook lenen om telefonisch en per mail te worden afgewikkeld. Vaak is dat vanwege de vereiste snelheid ook efficiƫnter maar Bureau Kortdaad laat de keuze voor een persoonlijke afspraak graag aan u.

Zowel werkgevers als werknemers kunnen bij Bureau Kortdaad terecht voor rechtshulp en advies in arbeidsrechtelijke kwesties of bij ziekte, ontslag en re- integratie. Bureau Kortdaad helpt u ook in de voorfase van ontslag of ziekte. Als mediator is Esther Kort in staat om u te helpen problemen in een vroegtijdig stadium bespreekbaar te maken. Voorkomen is immers beter dan genezen!

Ook overheden en ambtenaren behoren tot de klantenkring van Bureau Kortdaad terecht. Als interim- jurist heeft Esther Kort ervaring bij diverse overheden, rechtsbijstandsverzekeraars en gemeenten Esther Kort heeft een ruime ervaring en een breed netwerk, waarmee zij spart, evalueert en samenwerkt. Ook voor mediation werkt Bureau Kortdaad samen met ervaren mediators. Zo blijft Esther Kort als jurist en mediator scherp en houdt zij haar kennis up- to- date.

  • Drenthe
  • Groningen
  • Friesland
  • Overijssel