06-53808643 e.kort@kortdaad.nl 6650 AB Druten

Daadkrachtige
Rechtshulp

Afspraak maken

Veel klanten die gebruik maken van de diensten van Bureau Kortdaad komen uit Overijssel. Een eerste kennismaking geschiedt bij voorkeur persoonlijk, hoewel veel zaken zich ook lenen om telefonisch en per mail te worden afgewikkeld. Vaak is dat vanwege de vereiste snelheid ook efficiƫnter maar Bureau Kortdaad laat de keuze voor een persoonlijke afspraak graag aan u.

Zowel werkgevers als werknemers kunnen bij Bureau Kortdaad terecht voor rechtshulp en advies in arbeidsrechtelijke kwesties of bij ziekte, ontslag en re- integratie. Bureau Kortdaad helpt u ook in de voorfase van ontslag of ziekte. Als mediator in Overijssel is Esther Kort in staat om u te helpen problemen in een vroegtijdig stadium bespreekbaar te maken. Voorkomen is immers beter dan genezen!

Ook overheden en ambtenaren behoren tot de klantenkring van Bureau Kortdaad terecht. Als interim- jurist heeft Esther Kort ervaring bij diverse overheden, rechtsbijstandsverzekeraars en gemeenten Esther Kort heeft een ruime ervaring en een breed netwerk, waarmee zij spart, evalueert en samenwerkt. Ook voor mediation werkt Bureau Kortdaad samen met ervaren mediators. Zo blijft Esther Kort als jurist en mediator scherp en houdt zij haar kennis up- to- date. Interesse gewekt, Bureau Kortdaad helpt u graag verder in Overijssel

  • Overijssel / Rechtsbijstand Zwolle Esther Kort heeft een samenwerkingsverband met een in Overijssel gevestigde arbeidsrecht advocaat en mediator. Periodiek bespreken zij zaken met elkaar.