06-53808643 e.kort@kortdaad.nl 6650 AB Druten

Daadkrachtige
Rechtshulp

Afspraak maken

Bureau Kortdaad is een onderneming van Esther Kort en bestaat sinds juli 2012. Esther heeft een ambtelijke achtergrond als jurist sociale zaken, verhaalsmedewerker en medewerker bezwaar en beroep. Tevens heeft zij tien jaar ervaring als jurist bij een grote rechtsbijstandsverzekeraar waar zij zich bezig hield met arbeidsrecht in ruime zin en met bestuursrecht.

Esther heeft in 2016- 2017 met goed gevolg deelgenomen aan de postacademische Grotius Specialisatieopleiding Arbeidsrecht aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Daar diepte zij haar juridische kennis uit op een breed terrein van het arbeidsrecht zoals overgang van onderneming, werkgeversaansprakelijkheid, ambtenarenrecht en sociaal zekerheidsrecht.

Behalve jurist is Esther ook mediator, zowel algemeen als familiemediator. Zij is lid van de Nederlandse Mediatorsvereniging (NMv) (inschrijfnummer: M13277). Esther houdt ervan knopen te ontwarren en samen met haar klanten naar oplossingen te zoeken. Dat hoeft niet altijd via een gerechtelijke procedure, maar waar nodig schuwt zij die niet. De rechtszaal is al vele jaren vertrouwd terrein voor Esther. Haar klanten vergelijken haar wel eens met een leeuw: zij gaat ervoor liggen en brult wanneer het nodig is.

Esther heeft een breed netwerk van juristen en advocaten in het hele land met wie zij samenwerkt. Kennis delen en met vakgenoten sparren houdt elkaar scherp is haar visie.

Kennis delen is kennis vermenigvuldigen